Klik Saya

Thursday, 5 July 2012

~BIO ACE PLUS~

Assalamualaikum...

Hye semua..Semakin kerap hidy mengupdate kan...=)...Yela..since pendengar hidy da tiada...So back to old routinela..berceloteh sendiri..Saje nk short update...Hidy baru je beli supplement Blackmores Bio Ace Plus tadi..After less 20% hidy beli dengan harga RM43.60...

Mesti macam pelikkan tetiba je update pasal supplement...Ok..tak yah nak pelik sangat...Sejak hidy pergi facial hari tu beautician tu suggestkan hidy amek vitamin ACE ni..So tadi hidy singgahla beli dekat Farmasi Wykon..Kebetulan dekat dengan BSN tadi..Lepas bank in duit cuci matalah dekat farmasi tu..

Apa yang hidy tahu supplement ni one of the antioxidant. So after consume this suppl. should be muka dah nampak ok dan tak makan dek tuala kan...Okla..Hidy takda banyak masa nak bercelotehla..Lepas sebulan hidy update apa perubahan selepas amek this kind of supplement k..=)



1st trial...=)



9 comments:

msredcheesecake said...

nanti update result k... msred pun nak nampak muda ni...heee

Miss Hidy said...

hehe...2 sdah pasti ms red...=)..

im ma love said...

Saya pun baru beli tadi...1st time guna...sama2 tunggu result..muka berjerawat..n parut pun ada

im ma love said...

Saya pun baru beli tadi...1st time guna...sama2 tunggu result..muka berjerawat..n parut pun ada

mohd redzuan said...

Saya pun baru beli kat warehouse caring pharmaci..rm150 2 botol tahan 6 bulan!hrp2 elok la mkn spplmnt ni nnt.amin..

mohd redzuan said...

Saya pun baru beli kat warehouse caring pharmaci..rm150 2 botol tahan 6 bulan!hrp2 elok la mkn spplmnt ni nnt.amin..

Nik Muhaimin said...
This comment has been removed by the author.
Rozi Abd Rahman said...

Cmner miss hidy...any changes?

Rozi Abd Rahman said...

Cmner miss hidy...any changes?