Klik Saya

Monday, 29 October 2012

~Detox Foot Patch~

Assalamualaikum...

Hidy nak berkongsi mengenai detox foot patch. Hidy pasti ramai yang dah tahu pasal benda ni kan?? Takpe..Untuk mereka yang tak tahu detox foot patch ni bertujuan untuk membuang toksin di dalam badan kita. Ada banyak jenis detox yang berada di pasaran sekarang.

Hidy hanya nak kongsikan pengalaman ibu hidy yang mengamalkan pemakaian detox ni. Ibu hidy selalu rasa kakinya kebas dan sakit. Tetapi setelah hidy cuba beli detox gold, alhamdulillah ibu hidy dah semakin sihat. Katanya, kaki ibu rasa ringan dan badan juga jadi semakin cergas. Ini adalah kerana faktor toksin2x yang telah berjaya dikeluarkan melalui detox foot patch.




Detox Gold Foot Patch = Detox & Slimming

Apabila ibu hidy guna detox gold foot patch ni, kaki ibu rasa ringan. Di samping itu, berat badan juga berkurangan.



Detox Green Foot Patch = Detox & Massage

Detox yang ini pula membantu pembuangan toksin di dalam badan dan juga mengurut tapak kaki kita. Kita akan merasa selesa apabila menggunakannya.



Kenali tapak kaki anda


Fungsi Detox Foot Patch


Toksin yang banyak dalam badan boleh mempengaruhi kerja seharian kita. Badan yang tidak sihat boleh mempengaruhi emosi kita juga. 

Kepada korang yang nak cuba detox foot patch ni, boleh email dekat hidy ye. Hidy yakin korang sendiri akan rasa perbezaan sebelum dan selepas penggunaannya..=)


50 pcs = RM 60
100 pcs = RM 110

Email hidy : ku_insafi@yahoo.com



1 comment:

Miss Hidy said...

hi blogwalking..btw kalau beli 10 pcs je bole x?