Klik Saya

Monday, 29 October 2012

~Jalinan Qaseh Dihatiku~

Assalamualaikum...

Selamat memulakan pekerjaan setelah cuti Hari Raya Haji...=)

Di sini hidy nak share satu jenis produk kecantikan yang hidy guna untuk menghilangkan parut jerawat di muka. Alhamdulillah nak dekat sebulan dah hidy guna. Kesannya amat ketara. Ramai dah yang tegur pipi hidy dah tak nampak hitam akibat parut durjana..hehe

Suka2x...Akhirnya hidy dah berjaya jumpa produk yang boleh menghilangkan masalah hidy yang sekian lama. Korang pernah dengar tak Jalinan Qaseh? Hidy tak berapa nak sure sama ada dia ada branch kat tempat lain atau x. Tapi tak salah hidy HQ dia dekat Manjung berhadapan dengan Billion lama. Rasanya semua orang Manjung tahu kan..=)..


Pernah nampak tak orang MANJUNG????


Meh nak tunjuk produk yang hidy guna ni..


2 IN 1 SET JERAWAT

Kandungan: Beauty soap(50g) dan D'kunyit krim (6g)
CARA GUNA: Basahkan muka, ratakan buih sabun keseluruhan muka. Cuci selama 2- 3 minit. Bilaskan dengan air dan keringkan dengan tuala bersih

Krim D'Kunyit disapu rata pada seluruh wajah.


Hidy sarankan dekat korang2 yang ada masalah macam hidy. Insyaallah..Segala parut yang dulu kala akan makin pudar.

Nak tahu lebih lanjut usha lah Facebook diorang ye..=)









3 comments:

pecah kaca said...
This comment has been removed by the author.
pecah kaca said...

salam..nak tanya,,berapa lama boleh nampak kesan produk ni..hidy cuma pakai set ni je ke?hidy ada masalah parut je la?jerawat kat muka xde?maaf banyak tanya..sbb teringin nak cuba:)

firdaus zahri said...

Assalam