Klik Saya

Friday, 4 November 2011

~SEGMEN | Pencarian Blog Follower Bawah 500~


Assalamualaikum....

Hye bertemu lagi..(^_~)...Tadi hidy berblogwalking dekat satu blog ni. Tengok2 dia ada buat segment cari follower bawah 500... Sudah confirmlah hidy punya blog 2kan...huhu..Takpe..Hidy buat blog ini untuk luahkan apa saja yang terlintas di fikiran hidy. Hidy tahu, hidy bukannya blogger famous macam blogger tegar yang lain..(tetibe rasa sayu plak...T_T).

Ok2..xmo sedih2 pasal benda ni..=)...Nak join segment ni macam hidy join???.  Moh kita serbu tn punya segment..STAY DULU BAH. Senang jer nak join segment ni, korang kena buat satu entry pasal segment ni dan link kan ke blog tn punya segment ni. Dan yang paling penting sekali, Letak banner macam kat bawah ni yer..


Fuhhh23x!!! Jampi bagi ramai follower...hihihi


Ok2..mohla kita join segment ni...(^_~)




7 comments:

Syamimi Azizan said...

Holla! gd m'ning everybdy!smoga dpt mnjalani hr ni dgn pnuh kberkatan! (:

Miss Hidy said...

Hollla2x!!!. Morning!! amin..=) Salam Jumaat hari yang indah...

Cik Eykaa said...

follow blog comel nie dr segmen yg same ^__^

Miss Hidy said...

cik eyka: ok...done follow u..=)

KiMiE said...

Salam. Singgah dan follow dari segmen yang sama.

Jom terjah blog saya pulak ye..

- http://kimie-blog.blogspot.com
- http://sembang-bola.blogspot.com

wanie wonek said...

singgah n follow sini

Sarah Nadia said...

singgah & folllow jgk belog die...
jemput dtg belog mummy pulak ye...