Klik Saya

Wednesday, 2 November 2011

~Terima kasih Ya Allah~






Assalamualaikum.....


Yahoooo!!!!! Hidy rasa macam nak melompat seperti dalam gambar ni. Hanya Allah sahaja yang tahu betapa hidy gembira hari ini walaupun pagi tadi hidy mengalami sakit kepala yang yang agak kronik. Korang nak tahu kenapa hidy gembira?????? (^_~)....


Sebenarnyakan hidy dah dapat jumpa formula untuk produk baru company hidy. Hidy rasa macam tak percaya dapat buat formula tu dengan gunakan bahan-bahan yang sebelum ni memang susah nak match. Mungkin atas perahan keringat hidy, akhirnya hidy da dapat hasilkan beberapa sample..=) Nanti bila dah launch produk ni korang jangan lupa beli ea...hehe...Promote sekejap. Hidy harap semuanya akan berjalan dengan lancarlah. Amin...


Malam semalam baru je merungut dengan ibu cakap hidy selalu pening kepala nak buat benda ni. Sampai ibu suh hidy berhenti kalau hidy tak mampu nak kerja dah.. No..hidy takkan berhenti sebab ni memang cita-cita hidy..=)...Lepas ni hidy akan hasilkan formula untuk produk lain pula. Hope everything is going well as today. Semoga urusan hidy dipermudahkan. Amin. 


Macam mana dengan hari korang hari ini? Hidy harap ada benda yang baik juga berlaku dalam hidup korang. =).. 

"Bersusah-susah dahulu, bersenang-senang kemudian"



2 comments:

CiK QiQi said...

sme le kite dear..bab2 mdevelop ni la yg wt pening ni...kalo wt skali trus dpt xde hal nye..tp wt bkali2 xdpt2...mau xpng nye..hhuhu


cayok2...truskn usaha..huhu

Miss Hidy said...

tau takpe..memang rasa macm nak give up mula2...ater nyer...teman sorang je memikior...hehe...you 2 babe..tp sekarang qilah ngah mendevelop benda lain..hehe...=P