Klik Saya

Thursday, 8 December 2011

~Aku Bukan Tomboy~

Assalamualaikum...

Hye semua!!! dah siap2 nak balik rumah dah ke? rileksla kejap..hehe...ok cakap dengan diri sendiri sebenarnya. Hidy nak bagitahu hari ini memang hidy malas nak buat kerja...hukhuk..(mati kalau bos tahu ni)...hidy dok layan movie AKU BUKAN TOMBOY daa...hahaha...sebenarnya baru jer dapat download cerita ni. Apalagi..layanla sat...dok kat ofis ni pun nanti takut terlelap jerk nanti..hehehe...

Hidy tahu hidy dah ketinggalan jauh pasal movie ni yang berjaman dah ni..hehe...tapi tak kisahlah..janji dapat tengok..free lagi..hehe...Hidy asyik nak tergelak je la tengok movie ni...aissshhh...kelakar betul....hahahaha....Merepek pun ada..tak boleh blah yang jadi pengkid tue...isshhh3x...mintak disimpangkanlah....

Oklah...nak bagitahu tue jerk...hehe....BTW...hidy adore kat Scha ni...so sweet....=)...


Dia sangat nature beauty...sempoi...cayala...=)




2 comments:

aRa ❤ aFiq™ said...

best an cite ni :)

Miss Hidy said...

aah...best...=)...msti ada versi 2 plak...hehe