Klik Saya

Friday, 9 December 2011

~Apa perasaan korang bila orang request something?~

Assalamualaikum....




Hello again!!!...(^_~)...hari ini semangat nak update rasanya. Sebenarnya hidy nak cerita, ada staff dekat kilang hidy ni, dia request suh hidy buat perfume untuk bilik dia. Yela..hidy kalau pergi bilik dia pun tak tahan..Bau hapak...Opps...terlepas plak..Betul...hidy tak tipu...(@_^)...


Hidy ni bukan reti sebenarnya nak buat benda2 macam ni. Tapi rasanya macam tahu. Chemical pun dah ada kan. Apa lagi, mulalah hidy buat eksperimen tadi..hehe...Seronok wohh!!! Main campur2 chemical lepas tu dapat bau yang sangat masyuk..Kalah one drop perfume...hehehe....(ok..part ni memang hidy tipu..=P)
Not badlah gak bau perfume hidy buat tadi. Hidy buat dua. Satu untuk bilik dia, satu untuk simpanan hidy. Manalah tahu company hidy tetiba nak launch perfume pula kan. Harus mintak komisen la kan...hahaha...mimpi jerla dy oi...huhu

Hari ini hidy sangat rajin. Daripada pagi hidy dok mengemas lab dengan ofis hidy. Barulah rasa semangat jer nak bekerja. Semua nampak teratur. Harapkan makcik cleaner tue..dia pakat bersih cincai2 jer. Baik tak payah tolong bersihkan...huhu...(Ok...hidy memang tak suka orang buat kerja sambil lewa)

Tak nak celoteh panjang sangat dahla..Bukan ada orang nak baca pun..K la..mau sambung buat kerja pula..Bye3x....(^_~)V

Sila jangan termuntah..=P




4 comments:

Cik BoBoiBoy said...

wah best nyer buat perfume...=)

cik pinaz said...

pandainya buat .. dulu ms kolah penah la buat minyak wngi tapi x wngi pun .. hehe ..
sapa kata x dk org baca .. ni !!

Miss Hidy said...

cik boboiboy: memang best pun...=)...hehe

Miss Hidy said...

cik pinaz: masa kat sekolah rasanya buat sabun wangi kalau x silap...orang yang baca ni adalah orang yg wangi2...(^_~)..