Klik Saya

Friday, 16 December 2011

'End Year Random Giveaway'

Assalamualaikum...

Hye semua. Tengok kat dashboard tadi ada GA...Apa lagi hidy pun nak joinlah..Walaupun tahu hidy tak pernah nak bertuah..hehe...


Korang nak join gak?? Jomlah..Klik Banner Gedabak kat atas ni yer..=)

Mana nak tahu kot2 dah hujung tahun ni bertuahkan. Hadiah pun menarik ni...=)

Hidy nak hebah2kan dekat teman2 hidy yg ohsem ni...



Korang yang lain pun boleh join..Klik INI dan INI..=)

All the best..(^_~)




6 comments:

cik najiha said...

tenkiu tag me cik hidy :) insyaallah kalau ad msa me join eh ^^ btw, gudluck dear !

Miss Hidy said...

Thanks...=)...Sajer2 cri member..=)

MTM said...

hai miss hidy!


jemput2 singgah ke page Vintageyee ye!ada byk necklace and bracelet vintage style yng sangat rare. page saye page baru bukak semalam..jadi, jemput2 la untuk memeriahkan lg ye, boleh tekan like kalau suke =)

https://www.facebook.com/pages/Vintageye/240743662661124

aReLaN said...

arogatou miss hidy.nnt ade mse sye buat.wiken ni busy sket.hehehe

aReLaN said...

yeay!!!dh setel.kte tgk spe mng nnt.huhu

Miss Hidy said...

@arelan: orait...xda hal punyer...=p