Klik Saya

Monday, 12 December 2011

~Jumpa MAWI tue!!!!!~

Assalamualaikum.....

Hye korang!!!!...peace yor....=P...Tetibe hidy berubah jadi rockers ni...hahaha...Actually banyak benda hidy nak kongsikan dekat korang apa yang berlaku cuti hidy minggu lepas. Tapi tak tahu nak cerita macam mana....

Jap hidy nak simpulkan semua aktiviti hidy...(ceh...bajet banyak sangat le tu...=p)...Nak tahu tak semalam hidy jumpa artis peberet hidy masa dulu2x...hehe...Memang sangat terujalah..Yeler...miker dok kampung...tetibe nampat artis tak ke miker rasa seronok sangat....=P....Xdalah...biasa je pun...nak tahu hidy jumpa siapa??? Hidy jumpa MAWI beb....Adoi...tak boleh blah la masa zaman sekolah dulu...macam manalah hidy boleh minat mawi ni..Siap letak segala pasal mawi dalam diari tue + bergambar dengan gambar sebab tak dapat jumpa yang real...hahahah...(lubang sudah pecah...)...Mawi tak lama lagi akan menjadi ayah...Semoga MAWI bahagia dengan keluarga tersayang...(^_~)

Minggu lepas ada Gempak Selebriti Astro kat Giant Manjung....Semalam hidy singgah Giant jap..tak bajet pun ada lagi artis sebab dah hari ketigakan...So, hidy bertuahlah dapat jumpa..=)....Semalam ada MAWI, ACHA, ERUL, ARIL, ADIRA, EMA dan ZAHID. Close dengan stage tue hidy tengok...hehe..excited terlebihkan...Padahal berdiri selak khemah tue hah...=P...

Ok2...xnak cerita terperinci sangat. Tapi semalam hidy macam tak boleh blah ar dengan satu pak guard ni. Yela..semalam hidy lalu belakang khemah tempat artis2 dok kan. Tetiba ZAHID keluar nak pergi ambil barang dekat kereta. Hidy macam terkejut juga mula2...Ye la..ZAHID depan mata kot....hoho..(hidy tak minat dia k..) Pak guard tue boleh suruh hidy berhenti daripada jalan. Lepas tue hidy macam teragak2 nak lalu..Lepas tue, hidy pun buat selamba je la..hidy cakap hidy just nak lalu ke belah sana je pun..Bukan nak pergi terkam si ZAHID tu..xda function...hehe...Baru pak guard tue kata.."owh...lalulah..." Ceh!!!! Bajet artis ni beza dengan orang biasa ke? Si Zahid tue rilek jer dia yang lebih2..memang tak boleh blah...Opppsss...dah2...lupakan saje itu semua yer...(^_~)....

K la..ada lagi nak cerita tapi next entry yer...=)...Bye3x....


Ni la punca kenapa hidy nak sangat suami orang JOHOR nanti. Ntah papela aura si MAWI ni...hehe




6 comments:

aReLaN said...

hahahah...peminat mawi la ni rpenya.

aleen aiden said...

ala xambik gamba dgn mawi ke?hee

Miss Hidy said...

@arelan: dulu je la..zaman kebudakkan..hahaha....

Miss Hidy said...

@aleen aiden: x brksmpatan nk ambil pun...sesak giler orang...hehe

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow...follow pakjoe blk

Miss Hidy said...

@Pak Joe: ok..thanks follow...tips2 berblog memang amat2 diharapkan..mekasih..=)