Klik Saya

Wednesday, 7 December 2011

~Khairul Fahmi aka APEK dapat BANGLO???~

Assalamualaikum...


SIAP...banglo baru bakal diserahkan kepada Apek tidak lama lagi.
SIAP...banglo baru bakal diserahkan kepada Apek tidak lama lagi.
KOTA BHARU: Banglo hadiah kerajaan Kelantan kepada Khairul Fahmi Che Mat sebagai penghargaan kerana membantu Malaysia menjuarai Piala AFF Suzuki tahun lalu sudah siap, namun ia belum diserahkan kepada penjaga gol skuad bola sepak kebangsaan itu kerana belum menemui masa sesuai.
Timbalan Pengerusi Jawatankuasa Pembangunan Insan Belia, Sukan Dan NGO Negeri, Abdul Latiff Ab Rahman berkata, mengikut perancangan banglo itu akan diserahkan Menteri Besar, Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat kepada Khairul Fahmi atau lebih mesra dengan panggilan Apek.

Menurutnya, sehingga kini majlis penyerahan rasmi banglo itu masih tertangguh berikutan Menteri Besar masih mempunyai urusan yang tidak dapat dielakkan manakala Khairul Fahmi pula sibuk menjalani latihan.

“Kita (kerajaan negeri) akan menyerahkan rumah banglo itu kepada Khairul Fahmi seperti yang dijanjikan kerana rumah terbabit sudah siap sepenuhnya, malah majlis ringkas akan diadakan sempena penyerahan itu.


“Bagaimanapun, disebabkan kedua-dua pihak masih sibuk dengan urusan masing-masing, kita tangguhkan penyerahan rumah berkenaan sehingga tiba waktu sesuai. Namun kita akan berusaha mempercepatkan proses penyerahan banglo itu,” katanya.


6 comments:

aReLaN said...

maen sukan pn leh kaya.mcm2 org bg.hmmm

aRa ❤ aFiq™ said...

t na p mlawat banglo dea.. hehe

adlina said...

bestnya!!!jeles pon ada jugak

Miss Hidy said...

@arelan: x yah belajar pandai2 pun xpe..jadi artis ngn atlet pun juta2 woh...

Miss Hidy said...

@ara<3 afiq: g banglo dia nanti amek gambar eh...hehe

Miss Hidy said...

@adlina: huhu...jeles sih..muda lagi da ada macam2...tengok je la mampu..