Klik Saya

Wednesday, 18 April 2012

Masa Berlibur Bersama Rakan...Bukit Tinggi...

Assalamualaikum...

Wah...Lama juga rasanya tak update blog. Hidy buka blog hari-hari tapi nak mengupdatenya..hurm...semangat M tu menebal sangat tau.. Hari tu hidy cakap hidy nak pergi bercuti dengan bff  hidy kan.Jom hidy nak share sikit percutian singkat hidy...=)

6 April hari tu, bff hidy Hannah turun Ipoh dari Penang. Wah...memang tahap keterujaan melampau jugalah sebab dah nak dekat 2 tahun kot hidy tak jumpa dia. Tapi we all still contact by phone n Gtalk..Hari Sabtu hidy ngan Hannah planning pergi KL jumpa kawan hidy sorang lagi, Atikah..=)...Lepas tu kitaorang plan naik Bukit Tinggi yang digembar gemburkan sebagai kawasan peranginan untuk mereka-mereka yang nak hilangkan stress...

Ni pertama kali hidy drive sendiri pergi KL..Wohoohoo..memang mencabar tahap gaban dengan tak tahu jalannya..Memang kenangan manis betulla tahun ini..Ok2x..stop melarut2 pasal benda yang tak penting. Jom layan pic dulula..=)


Macam dalam cerita Rapunzel pula reka bentuk dia..



My close friend hannah & tikah..


Nice view kan..=)



Wish Well..=)...Dont believe it..=P



Ok..Bajet dekat Paris ok...hahahha



Sejuknya pemandangan..



Time ni memang tak best sebab kena daki..huhu...Japanese Village



Jenjalan dekat Chow Kit..Hari2 macam ni memang tak taula nak cakap cam mana...



KLCC...Lepaking...=)


Ok..sebenarnya banyak benda nak cerita tapi rasanya macam tak tahu nak mula dari mana. Apa yang pasti hidy sangat enjoy hari tu sebab dah lama hidy tak berjalan-jalan. Maybe we all nak planning pergi Langkawi pula..=)...

Okla..hidy will update a new story lagi ye.. Birthday someone close to me..=)




6 comments:

aReLaN said...

bila la nak jejak kaki ke bukit tinggi tu ek.hmmm

Miss Hidy said...

masa honeymoon nti pergila...=)..

Ninaaa said...

Seronok seronok! Rasa mcm nk pergi sana je habiskan masa dr ddk rmh mase cuti sem ni hi hi

cik najiha said...

wah bestnya. lain kali nak ikut jugak cik Hidy :D

Miss Hidy said...

Ninaa: memang best...rasa macam nak pergi lagi sekali and nak rasa cm mana kalau overnight plak..=)

Miss Hidy said...

cikjiha: jom3x...lain kali kita planning g jenjalan eh...=)