Klik Saya

Tuesday, 10 July 2012

~Hidayah Yang Baru~

Assalamualaikum...

Hye korang...Nak dekat pukul 5 da..Hari ni hidy rasa capek sikit..Mungkin sebab hidy puasa kot hari ini..Berbuka karang hidy nak beli NASI KERABU...ermmm...lama hidy tak makan nasi kerabu..tetiba hidy craving nasi ni...Hari yang memenatkan juga di tempat kerja..Banyak benda nak dilakukan last2 hidy tak tahu nak buat yang mana satu..Tadi juga hidy ada iv sorang budak ni untk assistant hidy..Hidy rasa quite ok juga budak ni..Hidy ambilla dia jadi assistant hidy..rezeki orang nak kahwin kot...hehe...Takpe..kita tolong orang, orang tolong kita balikkan...=)

Now...hidy rasa hidy dah betul2 bangkit daripada hidy yang lama..Means hidayah yang mendapat hidayah i guess..Hidy akan pastikan orang yang betul2 layak sahaja yang akan mendapat hidayah ini..Mungkin mereka berdua mendapat hidayah yang lain bukan hidayah yang ini..Hurmm...Kenapa hidy tewas dengan nama yang sama dengan hidy??...Dua orang pula tu..Takpe..Allah kan dah aturkan segalanya kan..=)

Setiap cerita pasti ada jalannya kan..Hidy akur dengan jalan yang hidy kena lalui..Sekarang hidy kena mula berfikir mengenai masa depan kerjaya hidy..I need to move on from here...Permudahkanlah 19hb ni...amin...

Not much story to tell today..Terkejut dengar berita yang tak disangka2x..Tapi pada masa yang sama rasa best juga..Nope..Hidy bukan kejam..Tapi ini pembalasan sebab buat orang yang hidy sayang..Semoga nasib dia terbela...Insyaallah..amin...

K la..Daaa....(^_~)V


Really???



2 comments:

Atie Zakaria said...

selamat berbuka.. :)

Miss Hidy said...

thanks cik atie..=)