Klik Saya

Friday, 27 April 2012

Huwaa!!!...Ketumbit...Sakit...

Assalamualaikum...

Hye korang...T_T....Sakit mata...rasanya mata hidy ni kena ketumbit...Hurm...Lama dah rasanya hidy kena ketumbit dulu..Tup2x..Jadi balik...Pagi semalamlah..bangun2 je mata rasa bengkak je..Sakit..Hari ini kebesaran dia makin menjadi2...

Semalam call ibu..ibu cakap tenyeh dengan bawang putih...Hidy dah try dah..Tapi rasanya makin membengkak adalah...Lepas tu hidy ada guna Eye Glo gak..Macam tak da kesan je pakai..Hidy tak sampai melarat macam dulu..Nak ruku` pun susah..Bangun pagi pun susah sebab kelopak mata melekat dek kerana tahi mata kan...huhu...

Korang pernah kena tak ketumbit ni? Sharela petua dengan hidy..T_T...baru ingat nak cuti2 4 hari ni...huhu


Huhu...hidy punya belah atas ketumbit dia..berat je mata hidy belah kiri ni...T_T


4 comments:

Nurrul Hazieqah ツ said...

alahai , ciannya..
semoga cepat sembuh...

cik najiha said...

nak bg tips pun tk tahu coz tk penah kena lgi. get well soon cik hidy :)

aReLaN said...

saya pernah kena skali je seumur hidup ni stakat nilah.tupon masa darjah 4.gi klinik kasi pecah.pastu jadi la lanun kat sekolah seminggu sebab kena tutup ngan bandage sebelah mata.wuuuuu..moga cepat sembuh la ye

Miss Hidy said...

mata hidy tak sakit dah..tapi bengkak tu masih ada lagi. takut juga kalau dah jadi kelenjar ke apa kan..thanks korang..